måndag 7 december 2009

Skjut inte så förskräckligt


En snygg man

Till alla er som inte har spotify premium säger jag grattis!
Yours truly har nämligen spenderat morgonen med att spela in reklam som kommer avbryta er fina spotifyspelslista. Jag kommer alltså vara den där jobbiga djäveln som man stör sig på för att han kommer mellan er powerbalad och rockdänga.
Jag kommer ironiskt nog göra reklam för gymnasie och högskoleutbildningar. Ironin finner man i att jag knappt klarat gymnasiet och högskola känns mer som en fantasi än något greppbart.Ett fult hus

Hur som haver så läste jag ut en fantastisk bok igår, Martin Bricks ungdom av Hjalmar Söderberg. Eller Hjalle S som jag tydligen kallar honom i mina drömmar. Jag rekomenderar denna bok till er alla, den beskriver en fantastik uppväxtskildring av en ung man vid namn Martin. Det kanske man kunder räkna ut bara av titlen.
Jag kände igen mig i Martins tankegångar och synsätt på livet, kärleken och Stockholm. Det känns extra spännande att Martin från början hette Harry.
Jepp jepp.  Detta är bara läskigt


Nu ska jag luta mig tillbaka med nya numret av Situation Stockholm, Bob Dylan är med på en intervju och det är ju häftigt.
Sen ska jag ta mig en tur runt stan och köpa "Den allvarsamma leken" en annan bok av Hjamlar Söderberg.

Vilken perfekt dag att fira sin födelsedag.
Laters
-Harry

2 kommentarer:

  1. huset är mitt hamla hus! / jennifer

    SvaraRadera
  2. Oj oj,
    Det kanske är finare på insidan, det är ju den som räknas hur som helst

    SvaraRadera