lördag 3 oktober 2009

Morgonklockan klämtar

Eftersom detta är en arbetsblogg borde man kanske inte skriva i den under helgen. Med tanke på att jag ofta tänker på mitt arbete och min omgivning är full av pennor, serier och kreativa människor så struntar jag i att fira den lediga dagen. Eller jag ska fira den som tusan med två olika tillstälningar och ett fint eftermiddagshäng med en alldeles underbar person.

Jag har glada nyheter för alla er Söndagsbarns fans därute. Igår fick jag och Rut det bekräftat att Söndagsbarn kommer att finnas kvar i Svenska Dagbladet ända fram till årsskiftet. Så det är bra nyheter eller good news som det heter på engelska.
Till alla haters: Suck it loosers.

Jag kan även berätta om årets skörd från bokmässan. Med skörd menar jag då de böcker jag fick med mig hem, inte något annat.
Jag kom hem med följande titlarZelda- av Lina Neidestam en fantastiskt bra och mycket fin bok. För er som följt Linas blogg vet kanske hur mycket tid hon har lagt ner på detta epos.

Så fungerar samhället- Eric Ericsson. Jag har ännu inte hunnit läsa denna, men man ska alltid ha Eric Ericssons senaste.

Årgångs Hjälp- En fin samling tidningar där Söndagsbarn visade sig för första gången fem av sex nummer var vi med i

Jan Lööfs samlade serier vol 2- Alla vet kanske vem Jan Lööf är, han är väldigt
lång.

Hulk Gray- av Jeph Lobe och Tim Sale, En duo som gjort andra graphic novels (hatar det ordet) som Batman Long Haloween, Spider-Man Blue och Daredevil Yellow. Alltid lika bra och snyggt tecknad.

Det var väl det, glöm inte att kika i svenskan idag det ska tydligen vara en rolig och fin stripp. Det har min mamma sagt, helt sant. Detta sms fick jag imorse

"Ha ha idag var de jättkul och skitbra tecknat! puss"

Det intressanta med mammor är att vi alla har eller har någongång haft en.

Nu ska jag på stan
Wax on wax off
-H

1 kommentar:

  1. mammor är det bästa vi har! fin hon verkar, er mor, ett gott exemplar. :)

    SvaraRadera