lördag 2 januari 2010

That evil stare


Någon gång under nyårsafton. Jag sjunger säkert till "Precious little diamond" med Fox the Fox


Igår var det den första januari 2010. Denna dag spenderade jag hemma hos August. Vi var ett gäng på fem personer. Vi åt pizza och kollade på film. Jag lyckades se fyra stycken som jag inte sett förut. Vissa bättre än andra.

"Taken" en film där Liam Neeson sparkar skiten ur folk för att få tillbaka sin dotter. Den var underhållande och han påminde om en James Bond fylld av action

"Hunger" hette rulle nummer två, den handla om Irländska politiska fångar som hungerstrejkade, huvudrollsinnehavaren var verkligen jättesmal och fick Christian Bale att framstå som Jabba the Hut. Då menar jag när Bale bantade ner sig för sin roll i "The Machinist"

Detta är då mr Bale

Jag upptäcker nu att jag ljugit för er. Film nummer tre har jag visst sett förut, den heter "Hajen" och är för djävla bra.Sist men inte minst såg jag "Drag me to Hell" den var bra och jag blev rädd en hel del. Det är obehagligt med filmer som handlar om människor som blir besatta av djävulen.¨Jag har inte pratat med Rut på ett tag, kanske på en hel dag. Detta är ovanligt, det brukar nog som mest gå tolv timmar innan vi snackar. Jag får väl ta och ringa henne och se så att hon lever.


Nu är August vaken och säger åt mig att städa upp alla smulor jag lagt i soffan, aldrig får man vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar