jag kom inte i säng förens halv 2 för at det satans surdegsbajsbrödet aldrig belv klart. det skulle jäsa hur länge som helst och allt såg lovande ut när jag ställde in det i ugnen, men sen... det blev aldrig klart. jag såg till min stora fasa hur det bara skrömp ihop mer och mer utan att innertemperaturen steg. vaaaaaaaaarfööööööööööööör??????????
i morse skulle jag skära upp en välförtjänt bit och då visar det sig att ytan har förvandlats till titan! jag skulle behöva en sticksåg.
visserligen är det mjukt på insidan, men när jag skulle ta mig en tugga höll jag på att bryta av en tand på kanten.
sug min röv jävla skitbröd som kan dra åt helvete.
/Rut
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1: Gasugn? Thats a no no.
SvaraRadera2: Sågtandad kniv.
3: Byt recept och öva öva.
Hahaha
SvaraRaderahej anonym 1.
SvaraRaderajaga har vanlig ugn och receptet kommer från den där bloggaren pain de martain. jag blir tokig. varför sjönk den ihop?
forsättter jag så här så kommer jag snart kunna byggga ett litet hus i tegelimmitation med alla bröd.
men jag har inte gett upp.
kram
Rut
AHAHAHAHAHA! Sucker!
SvaraRaderaOk Rutgumman lilla, lägg ut receptet och beskriv exakt hur du gick tillväga så kanske jag kan komma med tips! =)
SvaraRadera