fredag 13 november 2009

För att besvara din fråga

Nu har jag precis sprayat första lagret på min "Riddler-kostym" det kom grön färg på mina boots. Förutom dem hade jag på mig en snusnäsduk för munnen och en hoodie. I Ipoden pumpade fuck the police, jag kände mig asghetto. När jag var klar påbörjade jag min rutt ner till mitt våningsplan. På vägen träffade jag snygga grannen.
Hon ba:
-Tja
Jag ba
-Heeej. Samtidigt som andan fastande i min hals och mitt "på och av målbrott" gjorde sig känd. 
Jag sprang ner för trappen, nu med gråten i halsen.

Nog om det, nu ska jag besvara de frågor ni har ställt, jag märkte att vissa av er tror att jag skrivit dessa frågor själv, det har jag icke. Okej here goes

Anonym 1

åh så spännande! jag har massor!



var klipper rut sig?



R:Jag klipper mig på deevi på bondegatan på 16b på söder. min frisör heter Lisa och är fantastisk. det kostar 550 kronor och då ingår att man får komma dit några veckor efter så justerar de frisyren när den lagt sig. 
numret dit är 08-6151919  

vad är harrys favorit te?



H: Jag undviker alla ter förutom Earl Grey, det måste vara Twinings annars får jag magknip och det måste dra exakt fyra minuter annars får jag ont i öronen. 

Fruktte och choflong te och vad allt det andra heter, är inte min kopp av te. (He He He)

vem är ruts resp harrys drömman resp drömkvinna?



R: Indiana Jones möter Jonas Hassen Kehmiri

H: Jag har alltid varit svag för tjejer som Zooey Deschanel och Felicia Hardy  

hur började serien "söndagsbarn", dvs ert syskonpartnership?


H: Det började för typ fem år sedan, Rut hade en idé till en serie men ansåg att hon inte var bra på att rita.  Jag har alltid tyckt att det inte stämmer. Men jag älskar att rita så när Rut frågade så sa jag ja och på den banan är det. Vår syskonpartnership har vi fått forma och arbeta fram nu under åren, först nu tycker jag att det funkar riktigt bra.

kan ni verkligen leva av lönen som serietecknare eller har ni extra cashflow on the side?



R: Jag har två jobb vid sidan om serien, dels på förlaget Kartago där jag jobbar på varadagar och på stockholms Auktionsverk där jag jobbar helgerna. Harry får min del av den försvinnande låga lönen vi får av Svd, så man kan säga att jag försörjer min bror

H: He He He. Jag får faktiskt en fett skatteåterbärgning snart. OH YEAH

hur länge är ni med i svd? 



R: Med all säkerhet fram till årsskiftet, sen ska de ha en utvärdering och bestämma om vi får vara kvar.

vad händer näst?



R: Jag tränar på att från huvudstående kunna trycka mig upp i handstående. det tar upp all min lediga tid

H: Jag övar på the Vulcan Nerve Pinch 

vad har/ska rut resp harry pluggat/plugga? 



R:  Jag har pluggat konstvetenskap, filmvetenskap, kulturteori, lite tysk litteraturhistoria-- alltså massa sånna där ämnen som intte leder till jobb men som gör dig till en trevlig bordsdam

H: Jag har klarat allt i gymnasiet förutom matte B.....

får man "fan-hälsa" om man ser er på stan?




R: Jag är osäker på vad "fan-hälsa" innebär men så länge det inte är något som gör ont så är det bara att köra på.

H:  Jag borde säga nej eftersom jag har någon form av stalker efter mig, men jag gillar människor. Så det är väl klart du får. Bara jag inte måste ge ifrån mig något som tex en hårlock eller lite blod.

ps: gillar outfiten. da


Anonym 2

varför är elefanter rädda för möss?

H: Jag tror att det har att göra med att Elefanten inte ser ner så bra och därför inte gillar att små kräk springer runt dess ben. Men å andra sidan så ser min mor som en hök och hon gillar inte heller möss. Elefanten kanske bara har common sense, precis som  mor.

stämmer det ens att elefanter är rädda för möss?
H: Låt mig besvara din fråga med en motfråga, kan en struts verkligen äta ett helt dragspel 
var det bättre förr?
H: Igår var det bra för då var jag inte hungrig vid den här tidpunkten. Men förra torsdagen hade jag ont i huvudet så då var det ju inte så bra.

vart tar alla borttappade strumpor vägen?

H: Jag kan tänka mig att det finns någon därute som samlar upp dessa strumpor för att sedan göra en strumpboll. Denna boll kommer vara jättestor och kommer släppas ner vid vattnet utanför kungliga slottet och dränka det. Det är alltså någon som inte gillar monarkin och måste därför stoppas till varje medel. Därför har jag utvecklad en stor tvättpåse soms ska kirra biffen. Mer om detta den 2.11.2023

varför ser Okapin så konstig ut?
H: För dess mamma är en häst och dess far en zebra. Don't party when your drunk.

hur kan det komma sig att ljus är båe massa och energi?

H: Detta är nyheter för mig.

John 

2a2:
"Moraliska värderingars natur”: Utgå från Nagel och Hägerström och förklara varför
det kan verka problematiskt att anta att det finns en objektivt giltig moral – dvs. att det kan vara objektivt sant att vissa handlingar (enskilda eller allmänna) är moraliskt rätta, medan andra är orätta. Vad är det som verkar övertygande resp. problematiskt med dessa
argument? Motivera ditt svar!

H:  Eftersom du igår gav dig på ett tafatt försök med att stalka mig via sms men glömde ändra din voicemail så undviker jag att svara på denna fråga. 


That's all folks

-H

2 kommentarer:

  1. HAHA, fooled you! Även frågorna om elefanter, strumpor och okapis var från mig, men jag hade slugt loggat in som "anonym". Harrys förkastliga inte-svara-på-Johns-frågor-policy blev alltså foiled! Ah, den ljuva smaken av något slags seger!

    SvaraRadera
  2. Om man ersätter ordet Father med awesomeness i detta klipp så kommer du få se vad du har gjort och vad jag kommer göra med dig

    http://www.youtube.com/watch?v=i3W5GDkgf2w

    SvaraRadera