tisdag 17 november 2009

SUCCSESS!

Jag har lyckats rädda massor med Söndagsbarns serier från min trasiga dator,så Rut: Suck It!
Till Anonym som tycker att jag är för dålig för att ha dator så vill jag meddela att jag är bra på annat. Jag har tillexempel grymt bra reflexer, då menar jag inte sådana som blinkar i mörkret nej

Nu alldeles strax vankas det middag hemma hos Marcus, vi ska boka in lite filmfestivaler filmer vi ska se, jag har nämligen trettio fribiljetter.
Bio någon

A tja då
-Harry

4 kommentarer:

 1. yo söndagsbarn! jag har precis skaffat blogg och är dum så jag fattar inte hur man länkar bilder + youtube videos till specifika ord. eller hur man för den delen får upp hela youtube grejen i inlägget, jag får bara upp länken (SKIIIIIIIT). lite teknsik blogghjälp kanske ??? tacksam! xx ps:har blogspot ds.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  För att lägga in bilder så finns det när man trycker på "nytt inlägg" en liten bild av en bild. Alltså i raden ovanför där man skriver själva texten. Där hittar du även en bild på ett jordklot om du trycker på den kan du klistra in en länk.
  För att få ett youtubeklipp så väljer du embed video när du har youtubeklippet framför dig. Den lilla rutan sitter till höger om klippet Där kopierar man även texten som finns i rutan och klistrar sedan in den i bloginlägget.
  Hoppas det underlättar.

  ps.vad har du för blogg. ds
  -Harry

  SvaraRadera
 3. kanske John, kanske inte17 november 2009 20:20

  John vill gärna gå på bio, det tycker han är roligt!

  SvaraRadera
 4. Du harry, jag har sett dina reflexer och de är bara en naturlig utveckling av din enorma fumlighet så enligt Darwin har du bara utvecklat dem för att överleva.

  Ps. Glömde signera med namn senast

  SvaraRadera