måndag 8 februari 2010

Nattmat(t)

När man bor med någon så är det vanligt att man får göra vissa uppoffringar. Min har blivit att inte äta oregelbundet.
August som jobbat fysiskt hela hösten behöver regelbunden intag av näring. Jag själv som levt under fattigdom har inte ätit mer än två mål mat om dagen och inte ens så regelbundet.
Nu har det blivit andra bullar, 
August gör mat hela tiden. Igår mitt i vårt O.C maraton så var vi tvungna att avbryta för att göra varma mackor.
 Det var gott men när jag somnar mätt så drömmer jag konstigt

Dagen har jag spenderat med att rita en stripp, andra bilder, druckit kaffe och pratat om livet.


 

2 kommentarer:

 1. jag vill höra hur det går! om du hittar henne alltså. kan innebära en del promenader på bibblan då hon inte alltid är där. hon bor i vasastan. du kanske kan hitta henne där också. x-files tröjan lär gå hem. quotar du nån film på köpet har du halva inne. ;)
  //Charlie

  SvaraRadera
 2. Harry. Nu tycker jag du borde skämmas. Vad tror du dina kvinnliga läsare tycker om att du sitter och ritar stripp hela dagarna. kanske en lten ursäkt är något du borde rita

  Stripp kommer från början ur den pantagoonieska mytologin, det var kung atos spring schas som myntade ordet en gång när kung atos hade ställt till med en av hans berömda fester, dessa fester var berömda världen över som en tillställning ingen ville missa. det bjöds på mjöd, kvinnor och gång. Kung Atos älskade att gå. Han älskade det så mycket att hans fester alltid var gående och höll på tiils siste man stöp på knäna. denna gång var det som vanligt bara kung Atos kvar och hans trogna spring schas fredrik. Atos vände sig till fredrik och sade " FREDRIK, Jag är hungrig på något fett...då menar jag inte en kvinna med yppig barm, utan jag menar något att fylla min kungliga mage med...potatis..skalad"
  fredrik, som ALLTID var 2 huvuden kortare sa på sitt allra finaste sätt.." vill min kära kung ha skalad eller icke skalad potatis?"
  " Avklädd och friterad skall denna knöl vara" svarade denna gudomliga kung.
  " En stripp du får" sade fredrik.
  Så gick det till när ordet stripp blevo fött

  Lev som du lär herr Harry

  SvaraRadera