måndag 8 februari 2010

Blolololologgjag är så rolig.
har chattat (oh yeah) med min bästis som ska gifta sig i sommar. har föreslagit att vi ska tatuera in datumet för vigseln runt anklarna och varsin delfin i ljumsken för att föreviga denna stora dag. jag älskar att hon finns i mitt liv. hennes karl är också toppen.

bortsett från det så stressar jag upp mig över mitt liv så till den milda grad att jag får bukfetma. jag skyller helt på stressen och inte på min kosthållning.
detta är kontraproduktivt (alltså utvecklandet av bukfetma) efetrsom när klockan slår 1 april då ska ett av mina mål för i år var uppnått. det är att min min mage inte ska ligga på mina lår när jag sitter på toaletten.
just nu är det som att en nylonstrumpa full med mjöl hänger över kanten på ett bord. it's a sight for sore eyes.

puss och kram

/Rut

5 kommentarer:

 1. Har svårt att tänka mig att du skulle utvecklat bukfetma på så kort tid. Men om du har en rumpa som Lady Gaga tycker jag inte att du har något att oroa dig för. Backa genom livet bara, så kommer ingen se den där lilla magen.

  SvaraRadera
 2. kära söndagsbarn!

  jag har följt bloggen/strippen sen ni svarade på läsarnas frågor. det enda jag kommer ihåg är att harrys idealkvinna är zooey deschanel...(?). iaf, detta har fastnat i min hjärna (jag är ingen stalker, måste nämna detta då harry tror att alla är stalkers). jag började läsa en ny kurs på su och hamnade i seminariegrupp o arbetsgrupp med en väldigt söt tjej. inte mkt senare kom jag på att hon är en exakt kopia av zooey deschanel. med lite kortare hår. men förövrigt, exakt. och efter att ha jobbat med henne ett tag slog det mig: hon är perfekt för harry (jag känner varken dig eller henne men jag kan se er framför mig). om jag inte haft flickvän hade jag shit where i eat och frågat ut henne men tusan, life isnt fair. nu vet jag inte ditt civilstånd harry men hennes blev precis grönt. hon diggar x-files, kan allt om alla filmer + quotes och skrattade högt åt en gammal söndagsbarn-stripp jag grävde fram. du ska bege dig till s.u biblioteket där hon brukar plugga ibland. hon ser ut som zooey. du kan inte missa henne!! om ni gifter er ska första barnet döpas efter mig. //charlie

  SvaraRadera
 3. Härligt att jag har mig en matchmaker.
  Då blir det tricken till S.U snarast och sen en promenad i biblioteket med min x-files tröja.
  Tusen tack
  -Harry

  SvaraRadera
 4. Vilken otrolig liknelse!
  Jag tycker att den där nylonstrumpe magen låter smått fantastisk

  SvaraRadera
 5. Haha! Jag älskar Rut!

  SvaraRadera