fredag 5 februari 2010

Hemmaliv

Så var August inflyttad, det har vi firat med att storhandla på Lidl. Fyndade bra grejor för nästan inga pengar alls. Jag gick till och med på att köpa fisk, vilket var ett stort steg för mig. Men som med alla romanser även bromances så måste man göra vissa uppoffringar.

Här kan man se när jag diskarAugust gör sig redo för en promenad *söt*
Detta var vår kyl innan Lidl.Dagens gourmetmiddag, baconkorv. Den tillagas just nu och starta livliga diskussioner i köket.Jag älskar bacon och korv, eller par i gris som jag kallar det.


Nu vankas det svin, adjöken
-Harry

1 kommentar:

 1. Harry. Jag har seglat runt på mången hav och ätit nästan all mat som finns omnämna i böckerna. Tro inte att du är den som hittat på bacon korv. basta.
  Jag bodde 7 år i en palmblads tipi i nya guineea. det fanns 3 saker att fördriva andarna på där.
  1. spring dansgymping (en sorts gympa med dans i hög fart)
  2. vissla ( entonigt ljud med utandnings luft genom läpparna som plutar)
  3. Äta bacon korv
  Bacon korv, eller som hottentotterna kallade det " mutsututsu" är en gammal rätt från det gamla riket som var ett påfund av hövding olo. Hövding olo älskade mat mer än han älskade sina barn. han tog en gris kulting och stoppade ner den i en strumpa och lade den på en perfekt glödbädd på grillen,lät den ligga i två mån uppgångar sedan tog han och rullade bacon runt den...voila- BACON KORV eller som fransmännen i ett senare skede kallade den..sauscicon le bacicon
  ville bara göra dig uppmärksamm på detta/kölsvinet

  SvaraRadera