måndag 8 februari 2010

en gång var jag din


i lördags hade Kolik Förlag relesfest för boken Mara från Ulthar. jag förfestade med Linus och vi dansade till Lady Gaga. sen drack vi starksprit i pet-flaskor på tunnelbanan!!! asså det är något jag aldrig gjort förut för att jag aldrig har varit tonåring. tur för mig att Linus alltid verkar ha varit tonåring.

vi satt och höll koll så att vakterna inte skulle ta oss. jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, därav den förskräckta minen på bilden nedan. jag drack sambucka och Linus drack vittvin blandat med sockerdricka. classy!
sen i toalettkön träffade jag en kille som berättade att han kunde göra armhävningar stående på huvudet!!! hur vi kom fram till det är oklart, det som däremot är klart är att jag blev sjukt imponerad och våldsamt förälskad i typ 3 sekunder, men sen var det min tur att gå och kissa.sen träffade carro och jag några norrlänningar som hade bott här i typ 12 år men det hördes inte på dem. den ena försökte prata fotboll med mig så jag kontrade med ett inlägg i vargdebatten. ahh vilken kväll!
en av de bättre bilderna på mig


/Rut

6 kommentarer:

 1. det blonda är gorge ju!!! hur gjorde du det? hos frissan? eller hemma? blekte du först eller behövdes det inte?

  =)

  SvaraRadera
 2. Underbar kväll det låter som om du haft sade Yoda och åt en till rå fiskpinne

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym 1.
  det är inte gjort hos frissan tro det eller ej. min kompis Carro är värsta fenan på att färga håret på folk. det vi har gjort är:
  vecka 1

  1. Avfärgning (det drar ut ed röda tonerna i håret)

  2. Blondering (den absolut starkaste vi kunde hitta)

  3. tvätta regelbunet med silverschampo som också drar ut de röda/gula tonerna

  vecka 2

  1. avfärgning

  mitt tips är at du går till åhléns vid skanstull. där jobbar en tjej inne på hårvårdsavdelningen som vet typ allt som är värt att veta i ämnet. ett värdefullt råd hon gav mig var: om hået blir varmt när du sitter med blekningen i, avbryt omedelbart. håret kan nämligen smälta och bli som tuggummi. lololol

  lycka till.

  /Rut

  SvaraRadera
 4. Vilken blick, den tar vi på lördag, eller ses vi då? jag ses i allafall.
  kram

  SvaraRadera
 5. Anonym, oj det var bara jag!!
  Marit

  SvaraRadera
 6. haha. hej marit. det är klart vi ses på lördag.
  stor kram.
  Rut

  SvaraRadera