fredag 12 februari 2010

Tänker, din djävul

Jag spenderade min morgon med att lyssna på bra musik.
Det vill säga:


Medan jag lyssnade på dessa extremt inspirerande artister så blev jag helt klart inspirerad. Inte att göra musik. Det skulle vara en omöjlighet då jag är tondöv och saknar taktkänsla. 
Nej, jag vände mig till de redskap jag behärska någorlunda, penna och papper det vill säga. Jag ritade en bild och upptäckte sedan till min fasa att mitt ritblock var slut. På med hatten och ut i halvkylan för att införskaffa ett nytt. På väg till pappersaffären stannade jag till på mitt favoritfik.
Lisas Cafe heter det och ligger på skånegatan, där kostar en kaffe tjygi spänn och om man tar en av deras mackor blir det femti jämt. Jag hade som alltid med mig min skissbok så jag ritade ännu en bild. Efter kaffet var uppdrucket och köttbullsmackan äten begav jag mig till pappershandeln och köpte ett nytt ritblock.Så nu är jag hemkommen och har just satt mig ner med hörlurar och en nyvässad penna. Vad kommer hända härnäst? 
Det vet bra gudarna

-Harry

1 kommentar:

  1. Harry. Jag skulle kunna redovisa ca: 12,5 år framåt i ditt rika liv....jag är nämligen bullemic...jag kan läsa tankar och spå i stubbar,kyssa grodor och hoppa över hinder, äta mask och lysa i mörker...
    ( men det kostar 559:- men det är avdrags gillt)

    SvaraRadera