lördag 6 februari 2010

Fan boy


kära läsare
om ni läser vårt magra kommentatorfält så vet ni att vi har en flitig "anonym" som gärna lämnar frågor och allmänna livsåskådningar när harry har bloggat.
igår lät det så här efter harrys inlägg:

Anonym sa...

Harry. Jag har seglat runt på mången hav och ätit nästan all mat som finns omnämna i böckerna. Tro inte att du är den som hittat på bacon korv. basta.
Jag bodde 7 år i en palmblads tipi i nya guineea. det fanns 3 saker att fördriva andarna på där.
1. spring dansgymping (en sorts gympa med dans i hög fart)
2. vissla ( entonigt ljud med utandnings luft genom läpparna som plutar)
3. Äta bacon korv
Bacon korv, eller som hottentotterna kallade det " mutsututsu" är en gammal rätt från det gamla riket som var ett påfund av hövding olo. Hövding olo älskade mat mer än han älskade sina barn. han tog en gris kulting och stoppade ner den i en strumpa och lade den på en perfekt glödbädd på grillen,lät den ligga i två mån uppgångar sedan tog han och rullade bacon runt den...voila- BACON KORV eller som fransmännen i ett senare skede kallade den..sauscicon le bacicon
ville bara göra dig uppmärksamm på detta/kölsvinet"

ja, vad ska man säga? det känns kul att vi har välberesta och belevade läsare.

/Rut

2 kommentarer:

 1. hörrni, om jag förstått rätt har ni en massa syskon...nej? är alla i familjen lika kreativa eller är ni två "the artists" of the family?

  //signe

  SvaraRadera
 2. Hej SIgne, fint namn.
  Jag har fyra systrar och alla är kreativa på sina egna vis. Min äldsta syster är bra på att skriva texter och renovera möbler. Sen har vi mellansyrran som har blivit familjen suit hon är delägare i ett företag och tjänar riktiga pengar.
  Min lillasyster är hjärnan och kan allt om allt. Hon pluggar just nu historia och är grym på trivia när det gäller filmer.
  Hoppas du fick någon klarhet.,

  Trevlig helg
  -Harry

  SvaraRadera