tisdag 9 februari 2010

Big hearts


Här hemma ritas det för fullt och detta sker enligt tradition alltid i bar överkropp. Jag gillar den friska brisen som tar tag i mitt brösthårstrå och känslan av tusch mot min nakna kropp
Veckans stripp är hillarious och jag har fått tillfället att rita in både fashionkids och snö. En utmaning utan dess like. Idag ska det barnvaktssittas för min del, vad Rut ska göra vete gudarna. Jag vet bara att jag åkte dit igår för att hämta scannern och självklart fungerade den inte när jag kom hem. Jag har laddat ner alla tänkbara drivrutiner samt startat om datorn fyrtiotregånger. Jag svor lite också men det hjälpte visst inte för scannern ville inte starta i alla fall.Hur som haver nu väntar mig mitt te.
-Harry

3 kommentarer:

  1. Harry. Jag förstår dig precis när du säger att du "går igång" på att sitta i bar överkropp och rita. Jag brukar sitta iklädd t-shirt och fez när jag bygger mina dinosautusar av tändstickor och topz. Jag älskar när golv draget smyger upp och ruskar om min "mini familj" som består av tre grabbar. 2 gubbar o en pojk.
    Det känns som du är en del av vår familj..liksom som en fjärde bror som har varit ute och rest och äntligen återvänder från äventyr du inte ens kan berätta om.......inte ens på julaften
    Välkommen hem "bror"

    SvaraRadera
  2. glömde fråga om det är ett "åk band" du har på handledsen på första ( översta) bilden eller en taattoering/ kramiz

    SvaraRadera
  3. Hej Anoynym
    Jag har redan en familj som jag älskar tack ändå.

    Nej det är inget åkband det är snodd som när jag placerar den i håret hindrar sagda hår från att ramla ner i ögonen på mig när jag ritat.

    Hej
    -Harry

    SvaraRadera