tisdag 2 mars 2010

kort på konsert


asså vad är grejen med att fota på konserter? vad ska ni med alla suddiga bilder i motljus till? plåga era nära och kära: "det kanske är lite svårt att se men precis här så säger Jocke Berg att han älskar oss, och här här kan man nästan se när han den där bleka som jag inte vet vad han heter spelar gitarr.."

snaaaaaark. sluta fota. och ni som filmar med mobilkameran. asså allvarligt talat, lägg av . kan ni inte bara kolla på konserten? måste allt upplevas på avstånd?
har ni sett att Jocke Berg har den här tatuerad på armen?

anledningen att jag är irreterad på detta är ju för att jag är en tvärhand hög, vilket innebär att det ofta händer att jag tvingas se scenen genom någons kamera som blockerar mitt mycket begränsade blickfält. vänta bara tills jag blir stor..

detta till trots njöt jag fullt ut av Jocke Bergs skönsång.
Det var så bra att jag ville förvandlas till en ton och färdas via ljudvågorna in i hans perfekta munhåla. ahhhh...

/Rut

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att du är väl kategorisk. Jag förstår inte heller vitsen med att föreviga synen av han den bleke i kent som jag inte vet vad han heter, men när säg, Neil Tennant kliver in på säg, cirkus med säg, en gul kub på huvudet framför säg, färgglada jättestora animerade pixlar så är det någonting som jag kanske skulle vilja se igen någon gång. Rent hypotetiskt, då.

    SvaraRadera
  2. Hej Kalle.
    jag förstår vad du menar. och visst kan det vara kul att ha en bild som minne. absolut. men att fota hela tiden? är det inte lite ängsligt?
    Rut

    SvaraRadera