lördag 27 mars 2010

Fifan

Det finns en del saker jag inte gillar; Star Wars, Gudfaderntrilogin och hippies är några av de "fenomen"jag lätt skulle klara mig utan.  
En sak som jag alltid blivit lite smått äcklad samt skrämd av, är fingerstrumpor. Alltså strumpor med tår, som en fingervante för foten.
Fy fan, det ser asläskigt ut och jag vet att ha sådana på sig är kanske en av de mest obehagligaste upplevelser jag varit med om. 
Dessa strumpor brukar oftast vara randiga och se barnsliga ut, så på avstånd är det okej. Men så häromdagen kommer min gode vän Karl Mental hem till mig. Han flinar lite ondskefullt när han knyter upp sina skor. Hans fot blir synlig och den är iklädd en fingerstrumpa. Nu snackar vi inte en randig utan en vit. 
Jag vet inte om ni förstår hur äckligt detta såg ut. Bilden nedan gör strumpfan ingen rättvisa för här kan man inte se när tårna rör på sig. Fy bövelen.Det var bara det
-Harry

3 kommentarer:

 1. blllääöööö karl inte okej :)

  SvaraRadera
 2. alltsååå om du dissar star wars en gång till så kommer jag komma hem till dig med 10 wookies och två ewoks och gangrape'a dig. säg vad du vill om vad du vill, men aldrig star wars.

  Chewbacca hälsar: I"#€%&/()=)(/&%€#&%%€FFD&UFTKUFUYKRUTR%&TK&(//(!!!!!!!!! ()/))/&)/()()JJHGGFKUYYUFYU.

  BRREEEEAAAARRRGRHH.

  /Prinsen

  SvaraRadera
 3. finger sockor är inte äckliga...dom är praktiska om man tex har fastejpade händer och man behöver ringa någon och det enda man har är en gammal telefon med sån där snurr siffer grej på...då för man bara in valfri tå och kan snurra det nummer men behöver
  basta

  SvaraRadera