tisdag 23 mars 2010

fortune inc.

baby/mop = brilliant!

tänk om jag fick en krona för varje brilljant idé som tar from innanför mitt pannbenet, då skulle jag fått minst 2 kronor idag.idé 1: smör som kom förpackat som limstift. tänk va smart! inge mer smöriga knivar som en del väljer att förvara tillsammans med smörpaketet i kylen i typ 3 år. asså smöret är alltså limstiftet så brer man som man gör när man limmar. asså min hjärna, min kropps mest erotiska muskel.

idé 2: trådlös el. oh yes, ni läste rätt. inge mer krångel med sladdar hit och dit, utan el som med magi transporteras mellan kontaktuttag och mottagare.

jepp jepp jepp.
kom ihåg, det är här ni läser om imorgon, idag.

/Rut

6 kommentarer:

 1. Om du hängt kvar på Club Norrbackas eftersläckning hade du kunnat ta del av en initierad, och hetsig (mycket hetsig), debatt om just trådlös el. Det enda jag minns är orden supraledare och "jävla dumhuvud".

  SvaraRadera
 2. Jag har längtat så länge efter trådlös el. Det vore det bästa av det bästa, och bättre än så. Nobelpriset och halva kungariket till den som uppfinner trådlös el!

  SvaraRadera
 3. men alltså, ett smörlimstift vore ju bra men det kommer ju bli äckligt och snuskigt sjukt fort. tänk alla smulor som fastnar på det. och tänk om man glömmer det framme efter frullen.

  SvaraRadera
 4. Trådlös el har jag redan kommit på idén till. Kom på något eget!

  SvaraRadera
 5. http://img301.imageshack.us/img301/7414/buttersticktypela2.jpg

  Så det är inte bara så att du såg den här när den kom på 90-talet och nu plötsligt tror att det är din egen ide

  SvaraRadera
 6. trådlös el finns redan.

  way too late.

  SvaraRadera