fredag 2 april 2010

Vinnaren är....Igår var en fantastisk, nej jag vill säga EPISK afton. 
Efter en afterwork, (man behöver tydligen inte jobba för att afterworka) powernapp, dusch och middag begav vi oss till Pleasent. Där var det som bekant ett musikquizz och efter första heatet tänkte jag att "nej fan detta tar vi aldrig hem." Mitt lag hetter Hereps och bestod av Tim, Karl, William, August, Johan och jag. Vi kämpade på och när det var paus efter det tredje heatet var jag full och taggad. Jag var lite kissnödig också, så jag gick in för att kissa på den lokala pissoaren. Jag kan inte för mitt liv kissa i sådana men igår klämde jag ut en droppe och tänkte "Nu djävlar ska det kissas" då svängs dörren upp och in kommer quizzledaren Karl och säger att mitt lag slåss om första platsen. Då blev jag ännu mer nervös så kissandet fick abrupt avbrytas. 
Laget samlades framför bardisken, snackade taktik och efter fjärde heaten stod vi som vinnarna. Eller stod gjorde vi inte vi hoppade och skrek som om det vore jul. Många trodde att fusk låg bakom eftersom Erna (vår syster) höll i sista heatet, till dom säger jag bara:
Hata inte spelaren hata spelet. 
Efter det firades det med champagne och i morse efter en sen atljéfest vaknade jag med ett svullet högeröga. Japp It's the goooood life of Harry Anderson.

That's all folks
-Harry

1 kommentar:

  1. Du klär i lövkrans. På tal om vinnare, när och hur kan man vinna strippen?

    SvaraRadera