torsdag 22 april 2010

fel håll

igår natt satt jag med amerikanska supporten för min satans intenetgrej i typ en timme. vi fick den inte att fungera.
imorse när jag startade datorn bara för att kolla om sjukdomstillståndet hade förbättrats så blev jag evigt glad av att se att internet återigen levde och frodades i min dator.


Sen var cirkusen i full rulle. Susie kom över och konstaterade att vattnet i toaletten inte sjönk undan. Precis då kom lasse från skyttekluben förbi som jobbar som snickare för att sätta upp några hyllor i mitt rum. vet ni hur det låter när man borrar i betong? precis.så medan lasse borrar i betong och det låter som att huset ska rasa så provspolar susie och jag toaletten vilket resulterar i att vattnet rinner över och inne i andra badrummet runt fötterna på handfaten börjar det stiga en stinkande brunsvart sörja som sakta sprider sig över badrumsgolvet.jag och susie 11.23 idag förmiddag

lasse fortsätter borra och hantverkare och rörmokare som är dit skickade av Stockholmshem avlöser varandra och försöker få stopp på bajsvulkanen i badrummet.

paralellt med detta så måste jag ringa några viktiga samtal och hittar den mest stank- och ljudfria platsen i lägenheten är om man trycker sig mot skafferiet med ansiktet mot väggen.

sen gick alla. och nu luktar det som vanligt igen (allmänbildning, e och channel NO 5) och jag har fina konsoller i mitt rum.

hej då

och kom ihåg att glädjas över varje dag ert hem inte luktar bajs.

/Rut

1 kommentar:

  1. Hur kommer det sig att det nästan aldrig läggs upp några bilder på Rut men väldigt ofta bilder på Harry? Jag skulle uppskatta fler bilder på Rut eftersom jag tycker att hon har ett ganska speciellt utseende. (I absolut positiv bemärkelse då alltså, bäst jag tillägger.)

    SvaraRadera