onsdag 7 april 2010

VECKANS STRIPPLÄSARTÄVLING

Från det att jag började rita så har alla kunniga människor sagt åt mig att rita av andra saker. Jag har tagit till mig det men aldrig kalkylerat andras verk. Bara lagt en bild framför mig och ritat av, Batman till exempel.
Varför berättar jag allt det här? Jo för om man kollar in veckans stripp och framför allt ruta två så kan man där se att jag ritat av en annan serietecknares ruta. Tecknaren går under namnet Martin Kellerman och det jag undrar nu undrar är vilken stripp har jag rita av ruta två ifrån? Ja, det låter svårt men priset är ju så fint så jag tyckte att ni kunde få kämpa lite. Jag kan säga så pass mycket att man hittar rätt svar i Rocky volym 17. Så sträckläs den. 
Svaret ger ni genom att beskriva strippen. Lämna ert svar i kommentarsfältet.

Och Martin om du mot all förmodan läser detta så ber jag om ursäkt om jag inkräktat på din konstnärliga integritet. Vänligen stäm mig inte för jag har inga pengar

Väl mött
-Harry

5 kommentarer:

 1. Känner igen den som fan, läst den i DN tror jag. Jobbigt att senaste albumet i detta hushåll är nummer 16...

  SvaraRadera
 2. Om du bor i stockholm så smygläs på hedengrens det brukar min farsa göra, men han läser mest om ze wöörld war zwei.
  -Harry

  SvaraRadera
 3. jag tror att det är strippen där Rocky gnäller över sitt liv, antingen den med det nya huset eller semesterresan, eller vännerna, eller det gamla ragget eller det nya.

  /john

  SvaraRadera
 4. Den där Rocky gnäller över sitt liv? Han gnäller ju över sitt liv i nästan alla strippar. / Kristoffer

  SvaraRadera
 5. strip nr 2233, tredje rutan!


  Rocky lurar sin bakfulla kompis att det fortfarande är igår och att det är efterfest, men det ar ju morgon redan. tokigt!

  lololololo!

  / #1 fan

  SvaraRadera