måndag 24 maj 2010

mea culpaja, för er som under de senaste två dygnen blivit erbjudna att köpa billiga datorer av mig via mail, mitt konto har alltså blivit hackat. inte bara fick mina vänner ta del av detta fantastiska erbjudande utan även alla jag någonsinn mailat i arbetet, tex svenska dagbladets kulturchef, fredrik strage, galleri andréhn- shiptjenko osv osv.

Jag säger bara sug min röv jäkla hackers och försök knäcka mitt 11-siffriga lösenord bestående av bokstäver och siffror i en så sällan skådad kombo att det får fort knox att se ut som öppa förskolan. (hahaha jag är så kul).


en vanlig dag på jobbet

hur som helst... att guida är lite som at ligga i krig. långa stunder av total händelselöshet och sen, korta intensiva samandrabbningar när man kastas ut på slagfältet för att slussa en grupp civila från västra valvet till vita havet.

there were some casualties today. men det var enbart mitt eget fel eftersom jag drog några sjuuuuukt tråkiga skämt som resulterade i at en stor del av min grupp dröp av strax efter andra drabantsalen.


nästan som gustf III

jag hade ett gäng 17-åringar i förra veckan, och när jag berättade att gustaf lll hade gått till maskeradbalen där han bleb skjuten TROTS att han hade blivit varnad var det en av kidsen som fick ur sig ett "epic fail!" med brusten tonårsstämma. jag skrattade gott.

Hoppas att allt är bra med er.

puss och kram skumbanan

Rut

1 kommentar:

  1. Aj aj, Rut. Solklar rasistkommentar där på slutet. Jag är på min vakt sörru.

    SvaraRadera