söndag 12 september 2010

förövaren är en bil

jävla biljävel

jag skulle bära ut en låda med blommor ur vår lastbil på jobbet. det är en såndär (asså lastbilen) som har ett ramp som fälls ner bak och en sån flärp upptill i VÄRLDENS HÅRDASTE MATERIAL som man viker upp, uppskattningsvis en kapacitet på 17 kubik.

anywhoo... jag stod inne i lastbilen och skulle gå ut och för att vara sjukt effektiv så gick jag i kanske 40 km/h åsså ba PANG! rakt in i den där flärpen med pannan. tjong i buljongen. jag slog i så hårt att det krasade i pannan. mycket märklig upplevelse på alla sätt och vis. nu har läkarna på området konstaterat att det rör sig om en lättare hjärnskakning. asså lol. sjukt mobbat.

on another note så har någon lämnat ett par överdimensionerade glasögon med plastglas på min plats som jag brukar ha på mig när jag vill se lite media ut:

eller här är jag snarare en 80-årig kisande floridajude. jag skulle heta Ruth Levi och bo på ett såntdär gated community som Seinfelds föräldrar. asså det vore the blurst of times, sen skulle Costanzas kunna komma ner så kunde vi fira Festivus.

nej nu börjar dagens inspelning.

Rut

2 kommentarer:

  1. Har varit tyst ett tag här på bloggen nu... I dessa tider sitter man bara och väntar på att ni ska rafsa ihop ett fullständigt förutsägbart fördömande av Sverigedemokraterna och den nazistiska judegasande allting förtärande superondska med vilken de smittat ner vårt humana, toleranta och vidsynta land som aldrig mer kommer att bli sig likt igen. Kom igen nu, visa att ni är GODA och att ni står på rätt sida i kampen mot de ONDA. Ord ni kan använda er av: rasist, nazist, fascist, främlingfientlig, intolerant, hat, rädsla, fördomar, hot mot demokratin, okunskap. Vassego! =)

    SvaraRadera
  2. Fortfarande tyst som i graven här... Tror ni att det går att tiga ihjäl ondskan va? Fram med ett fullständigt fördömande av alla de fördomsfulla galningar som påstår att de etniska svenskarna skulle ha rätt till ett eget land! Något sådant har bara judar, kurder, somalier och afghaner m.fl. rätt till. Allt annat leder oundvikligen till SS Einsatzgruppen, Gestapo, Auschwitz och 3:e världskriget. Detta VET ni ju, så stå upp för dämmokjatin nu, innan det är för sent!!! :7

    SvaraRadera