måndag 28 september 2009

Nu kickar vi igång den här skiten

Välkommen till Söndagsbarns första arbetsblogg.  Just det ordet avslöjar kanske vad ni kommer att få ta del av på denna sida. Om man inte förstår ska jag förklara.
Jag och min syster Rut har en serie som heter "Söndagsbarn" den går varje dag  förutom torsdag i svenska dagbladet. 
När jag blir tillfrågad om vad serien handlar om så har jag alltid svårt att komma på ett svar som inte krånglar till det för mycket för frågeställaren. Om jag sammanfattar så handlar den om  ett syskonpar (Jag och Rut ) som är serieskapare.

Jag heter då Harry och kommer att skriva i denna blogg mer än vad Rut kommer att göra. Varför det är så besvarade Rut kort och gott: Eftersom jag är hjärnan och du musklerna. 
Jag skulle anta att det inte är mina fysiska muskler hon pratar om ty det är obefintliga. Jag tror att hon syftade på mina skills inom bloggområdet, jag hade för cirka ett halvår sedan en blogg där jag skrev om mitt liv som arbetslös, hemmaboende och ett ostrukturerat festande. En tjej sammanfattade det innehållet som "kräks och hångel." Jag försökte skriva i den för någon månad sedan men nu när jag flyttat hemifrån, skaffat jobb och har en flickvän så tappade de läsarna jag hade intresset. Jag klandrar de inte, vem vill höra om hur djävla bra  jag har det hela tiden.
Så nog om mig och min gamla blogg, nu blickar vi framåt och fokuserar på Söndagsbarn en serie som jag tycker att ni alla borde läsa i Svenskan och sedan maila in era synpunkter till sondagsbarn@gmail.com

Jag bjuder på en stripp så färsk att mina händer fortfarande är svarta av tuschet.


Kan vara bra att veta att det är jag som Ritar och rut som skriver.

Okej, tills imorgon lev väl, läs svenskan och surfa in här för då bjuds det på bilder från årets Bokmässa i Göteeeebooorrg.

Adios Muchachos 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar