onsdag 30 juni 2010

byggcement

fårö 30 juni 2010

kära vänner,

nu sitter jag ute i det gröna och lyssnar på fåglarnas kvitter och flugornas surr. Till mitt stora förtret visade det sig tidigare idag att det jobb som jag verkligen trodde skulle bli mitt nog inte kommer att bli det. jag fick ett kryptiskt sms och svävar nu i total ovisshet. det som grämer mig är dels att jag gärna ville ha det här jobbet för att jag kände att jag skulle kunnna göra nytta på den arbetsplatsen.


där står jag och tar mig för hjärtat medan livets alla möjligheter går mig förbi. ack och ve!

men det som känns värst är attt jag gått runt och berättat för folk och fä att fru fortuna hade sett på mig med blida ögon och erbjudit mig en möjlighet att ta del av vuxenvärlden med fast inkomst, betald sedmester och allt vad det innebär. Jag känner mig så fånig som har pratat så glatt om det och så nu så visar det sig att det förmodligen inte blir något. DAMNATION!

så vad har vi (jag) lärt oss (mig) av detta. Jo att man inte ska hålla på att prata innan man kommit över bron. Man ska nog inte prata alls. jag tänker göra en Wittgenstein och bara var tyst och sura.

Snart kommer felix hit igen för en revanchmatch. bäst att jag lägger min lakritssprit på kylning. Jag vittrar seger.


kram
Rut

spelar du schack?

Felix hade bara kungen kvar och kunde inte flytta pjäsen utan att försätta sig i schack, men på den rutan han stöd var han inte i schack. jag tolkade detta som en seger för mig men Felix slängde sig så med ordet 'remi' som jag aldrig här hört, och påstod att spelet var oavgjort. mystiskt... nu ska jag läsa lite om rasbiologi.

Published with Blogger-droid v1.3.6

tisdag 29 juni 2010

Felix slår en sjua

Published with Blogger-droid v1.3.6

folk frågar ofta:

'Rut varför älskar du att räfsa torkat gräs?' jo, för att det är som att klia moder jord på ryggen. prova själva får ni se.

Published with Blogger-droid v1.3.6

måndag 28 juni 2010

okej nu sticker jag

so-long kids nu lämnar jag fastlandet och åker till fårö. ljuvligt. kram Rut

Published with Blogger-droid v1.3.6

söndag 27 juni 2010

V för vad var det jag sa


Kära vänner.

Under dagen har syreupptaget via mina ögonhålor varit dåligt vilket lett till att jag känt mig lite hängig nu framåt kvällskvisten. för att uppa syreintaget har jag ställt alla fönster på vid gavel och sprungit fram och tillbaks genom lägenheten med upspärrade ögonen. Jag borde blivit läkare.

Speaking of wich så hade en främling spelat in ett meddelande på min mobil häromdagen som löd: "Hej Rut, jag heter (fyll i valfritt namn här) och skulle vilja prata med dig angående en brådskande angelägenhet."

ja ba: yessss
för jag tänkte att han
a: ville köpa soffan jag la upp på blocket i mars
b: vill berätta att jag tilldelats en enorm summa pengar av en anonym välgörare som tack för att jag år efter år "på ett entusiastiskt och lärorikt sätt fortsätter att berätta om svensk barock i allmänhet och Nicodemus Tessyn d.y i synerhet."


Tack Rut, för att du för mitt budskap vidare.

Döm då av min förvåning när mannen på andra sidan luren, efter att vi presenterat oss för varandra, förklarar att han är läkarer och jobbar på sesam öppna mottagningen på sveavägen, och att han vill informera mig om att någon jag har haft sex med har klamydia.

Det var sådant lappkast att jag behövde dubbelkolla att det verkligen inte var angående soffan han ringde, varpå en viss förvirring följde. Som tur var hade ju jag redan varit och testat mig alldeles nyss (efter att en VISS PERSON hade varit här, och om du läser det här så vill jag gärna ha tillbax mina strumpbyxor, de är ändå inte din storlek).

så jag pallrade mig iväg till mamma mia på karlavägen för att få mina provsvar.
När barnmorskaden bekräftade det jag hade anat, att jag var clean as a whistle så gjorde jag ett hig 5 försök som jag skickligt maskerade som stretchövning när jag insåg att jag inte skulle få 5.

sen konstaterade jag glatt att nu kunde jag gå ut i världen och fortsätta ligga runt, fick en förmenande blick av barnmorskan, och lämnade rummet med ett leende.

Utanför satt två 13-åringar som skulle vaccineras mot livmoderhalscancer som jag hade snackat lite med innan. de tyckte verkligen att det var sjukt pinigt att vara på mottagningen och satt mest och fnissade och rodnade. Jag kände att det var min plikt att avdramatisera besöket för dem så när jag kom ut från barnmorskan så såg jag att de fortfarande satt utanför. då passade jag på att göra min absolut fulaste YES-gest, dvs:



" Utfall med vänster ben. vänster knä går ner med marken samtidigt som höger armbåge strävar bakåt/nedåt mot höger höft, underarm böjd och höger hand (knuten) strävar mot höger bicept. Släpp simultant ifrån dig ett långdraget men inte högljutt YEEEEEESSSSSSSSSSSS."

Vi skrattade alla tre, fullt möjligt av olika anledningar, men skratta det gjorde vi.

Kram

Rut

tisdag 22 juni 2010

bästa boken

kommer ni ihåg den här? oj va fin den är. vi läste den alltid när vi var små. jag undrar om jag inte blivit som gumman i boken. typiskt bra utveckling. kram Rut

Published with Blogger-droid v1.3.4

lördag 19 juni 2010

detta har hänt



nyss återkommenn från min utlandresa, full av livets goda men utan mobil. Den försvann strax efter 4-rycket, efter att vi hade blivit utschasade från "Fun Club", när Kniven precis smsat min syssling felix: "det är okej om du vill ha sex med mig, för jag vill ha det med dig också."
typiskt kul.

så om du vill att jag ska fortsätta finnas i ditt liv (ja det är dig jag menar) så skriv ett sms till mitt gamla nummer som kommer vara up and running om ca 16 timmar.

nu har jag en ny fräsh htc mobil och slipper den där skitmobilen sony ericson s312 som kan dra dit pepparn växer.

vi ses på trädgården ikväll.

Rut

fredag 18 juni 2010

tangled up in you


Linus! jag fastnade på din blogg i en timme. du är så rolig. jag ba: lolololololol

Jag lämnar landet ikväll för att besöka provinserna. beräknad återkomst:lördag 15.30.
det ska bli spännande för att det är en road less traveled i mitt fall. För att gardera mig mot otrevligheter så har jag bokat en tvåbäddshytt till mig så att jag slipper trängas med allt löst folk i 4-bäddshyttarna.

jag är nämligen (lite mindre nu efter 6 år i olika former av terapi) rädd för:

1. bakterier
2. fuktiga handflator
3. babyspenat i plastförpackning
4. skärbrädor och andra köksredskap av trä
5. att vara fast på ett ställe
6. sitta på marken utomhus och äta

Jag är väl medveten om att jag kommer att konfronteras med minst 3 av dessa 6 faror inom de nästa 36 timmarna.

jikes. men jag ska stålsätta mig, göra mina andningsövningar och rabbla på mitt mantra.

skepp o hoj, kamrater!

Rut

torsdag 17 juni 2010

'framgångsrika' syskonpar


Läs om oss i en gripande artikel med hjärta och hjärna i senaste numret av damernas värld!

En gång var vi små


2004



igår


Sjut gulligt! va små vi var Felix och jag.

Igår i taxin envisades Kniven med att googla på om kusiner fick gifta sig för att sen konstatera att det var fritt fram för Felix och mig eftersom vi är sysslingar. Incestskämt av tredje part uppskattas sällan.

Any whoo så hade vi hemskt kul. Felix och Patrick hade precis lika dana byxor vilket ledde till en del förvirring följt av en vilja att skapa något så monumentalt som illusionen av ett förlängt ben.
(följ händeöseförloppet nedan):


nej men titta, vi har lika dana braller!


det är konst




Kniven coachar inför avslutningen

det hela avslutatdes med en kroppsskulptur med tydliga influenser från den hinduistiska estetiken.



Jag försökte vara tuff på fredsgatan och få in både Kniven och Felix gratis, men vakten var tuffare. asså han var orubblig, och efetrsom jag redan fått mitt kort konfiskerat en gång så valde jag att inte fortsätta debatten.

ser ni att en glad ande har materialiserats. med parkeringsskyltar som ögon och en glad mun.


jag har sjukt långa vänner


Yes! min bästa Susie kom dit.


typiskt gulligt


jag ba: lolololololol men i tanken så ba: blå blå vindar och vatten..


asså slussen hur kan du vara så förbannat jävla vacker?


nu ska jag äta frulle på balkongen.

Rut

Typiskt pripps blå


Mcdonalds i magen, nothing compares to you i taxin och poppojke på läpparna. /Rut

Trädgården


onsdag 16 juni 2010

Money maker


För ENDAST 5 euro kan du föreviga dig som kronprinsessparet. Hjärnorna bakom detta geniedrag är självklart Felix och Kniven. Bästa sen hjulet! /Rut

25% av en fantastiskt fin frisyr


Oj va fin jag är i håret nu. Min frisör worked her magic och nu ser jag ut som en helmut newton brud i kalufsen. Nu ska jag till gymet och lyfta skrot. /Rut

Yes!


Asså fatta vädret. My shadow self är mycket nöjd. Och ikväll ska vi ju gå ut, så himla bra. /Rut

måndag 14 juni 2010

Stoppa pressarna

en av två ofräsha grejer

Asså visste ni att man kan få klamydia av oralsex!?!?!?!? Det stod i tidningen så jag passade på att fråga barnmorskan på mama mias drop-in mottagning i dag när jag var där för att kolla utrustningen. ja, tänka sig, man kan få klamydia i halsen. lololol.

efter det gick jag och såg the ghost writer trots att jag hade proklamerat vitt och brett att jag absolut inte tänkte stödja roman polanski på något sätt för ens han suttit av sitt straff.
liskom sjukt drygt att droga en 13 åring, utnyttja henne sexuellt och sen tro att allt är ok för att de har kommit till en understanding utanför court. ofräsht.

/Rut

När jag går till jobbet på morgonen, då andas jag fashion.

lördag 12 juni 2010

bästa tipset


så här bra kan livet vara


en anonym har tipsat om den här bloggen. det är det vackraste jag någonsinn sett, och då har jag ändå sett Arnolfinis trolovning i verkliga livet.

hur som helst. berättade jag at linus kusin Kusin Vitamin var uppe här och härjade för några veckor sen. oj va skoj det var. här nedan följer bilder där Hagbergskan, Linus och Kusin Vitamin visar hur ringmuskeln på en kossa beter sig om man inte klappar kossan på rumpan först (ringmuskeln drar ihop sig).


klassiskt ringmuskel beteende


asså det är method acting

senare under den kvällen posade de även på temat "svår" och "biceps"





haha, sjukt kul att sitta i innemöbler utomhus. oj va jag skrattade.

men allvarligt talat, om du inte kolat in bloggen jag tipsade om i början så gör det nu!

Kiss bajs prutt!

Rut

Vita män på äventyr


Bakisfrukost


Du kunde varit här...


.. med mig

fredag 11 juni 2010

Kärrtorp


Det konstiga är att det bara var spår av en blodig fot. Jag tappade vittringen strax efter torget. Mycket mystiskt. /Rut

torsdag 10 juni 2010

Har jag berättat


att jag sover på soffan nu för tiden? Inte för att linus och jag har bråkat utan för att mitt rum är helt tömt på bråte sen de la golvet. jag tänker inte flytta tillbaks förens jag listat ut hur jag ska möblera! Cut to: samma soffa med en 40 år äldre Rut.

Hör av dig


Asså jag är EVIGT svag för sånna här killar. Är du en sån så hör av dig (våldtäktsmän undanbedes). /Rut

onsdag 9 juni 2010

Asså jag säger bara


I've seen things you people wouldn't belive... En fågel som pickade på en sten och en knubbig liten pojke som sjöng sooommarloooov. /Rut

all work and no pay


de på bilden är glada för at de inte har den här mobilen

jag har ringt sony ericssons kundtjänst och förklarta för dem dem varför deras modell S312 är skit.

1. där jag hade mottagning med min tidgare mobil, kan jag inte prata med min nuvarande
2. jag får en stöt rakt in i örat varje gång ett samtal avslutas när jag pratar i handsfree
3. batteritiden är sämst
4. interfacet är sämst
5. den hänger sig
6. den stänger av sig själv

den kan dra åt helvete.

han i kundtjänsten påstod att det vara bara mitt exemplar det måste vara fel på och att jag bara kunde få den utbytt till en av samma modell.

jag borde ha informerat honom om min sjukt inflytesrika blogg som kunde dra med sig hela hans företag i fördärvet om jag inte blev kompenserad för det fysiska och psykiska lidande de här senaste månaderna har inneburit. jag säger bara:

SUG MIN RÖV SONY ERICSSON!

/Rut